11 november 2013

Skrikfest

Herregud vad denna lilla kille var förbannad tidigare ikväll! Har aldrig hört han så ledsen tidigare. Svärfar önskade nog att vi inte skulle ha kommit på spontan visit;) hehe. 
Nyss när vi kom hem drog han dock av ett bar rediga pruttar och en överfull blöja. Så nu ligger han nöjd och glad här i mitt knä och sparkar:)

Idag har vi varit på öf i stenhagen och lekt. Vi lyckades även pricka in en dag då det var öppet;) förra veckan var det ju stängt både onsdag och fredag då vi ville dit:/
Albin tyckte det var mycket roligare denna gång där. Inte lika mycket barn och så var den lite smått vilda pojken inte där (de som gått på öf i stenhagen vet). Albin vågade ta för sig mera själv och var t.o.m me på sångstunden oxå. Får se om vi åker dit nå mera i veckan igen.

Igår innan vi skulle åka på farsdag middag hos min pappa sköt Robin en stor hjort precis utanför huset. Super kul!! Han kom in med världens adrenalin kick och flängde runt som ja vet inte vad, haha. Albin var skiit lycklig då han fick åka med i hjullastaren och hämtade hjorten och åka hem till morfar och flå den.

 Fick inte så värst bra kort me telefonen då ha mest knäppte med systemkameran. 
Idag har det bara varit pang pang och skjuta älg/hjort hela dagen här hemma. Hehe. Jag måste försöka hitta en liten jaktkeps och ett gevär till han i julklapps kalendern:)

Nä nu har jag en redig blöja till här som måste bytas. 
Hej hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar