14 november 2013

2 månader

Igår blev denna underbara lilla pojke 2 månader. Helt sjukt vad tiden rullar på! 

Joel han växer och växer. Snart får vi gå över till strl 62 tror jag, iaf på body. Storlek på blöjor bytte vi för ca 1 månad sen. 
Det är med blandade känslor som man byter storlekar på kläder och blöjor. Kul för att få lite nytt att använda men samtidigt vill ja vägra inse att han blir stor. 
Bebis tiden går alldeles för fort!! Och det är ju så vansinnigt mysig tid.






I flera dagar i rad har jag fått han att skratta med, ljudligt. Det är så sött så man dör. Han är super kittlig under armarna, hehe. Första gången jag hörde han skratta var när jag tvättade han där med en tvättlapp. Han kröp ihop som en boll och gav ifrån sig kluckande skratt.❤️

Nu har han även börjat hitta händerna. Det är ett himla smaskande ibland. Att de kan vara så goda, haha. Albin var precis likadan, hela handen skulle helst in i munnen me.
Napp börjar Joel mer och mera ta. I bilstolen har han velat ha den hela tiden men inte annars. Nu går det i vagnen oxå. Skulle ju vara bra om han tog den mera för det är ju en tröst. För oj vad ledsen han blir ibland och då är det bara bröstet som hjälper. Sugbehovet har han ju.

Inatt sov han hela natten!! Och jag me:) vaknade med ett ryck i morse av Albin. Brösten spände som tusan!! Men kort där efter vaknade Joel oxå. Men sådär stört hungrig var han inte heller. Kämpa att han skulle äta av bägge brösten. Nu i typ 1,5 vecka så har han sovit hela nätterna i sin säng oxå. Är nog därför han sover bättre på nätterna oxå. Mysigt var det ju att ha han tätt intill sig men båda sov ju inte speciellt bra då... 

Det är så skönt att rutinerna börjar komma, iaf nattetid. På dagarna är det fortfarande jätte varierande vaken-/sovtid och amning.

Babysittern har han börjat tycka är helt okey me. Är så smidigt att ha han ligga i den när man flänger runt. Bärselen blur man rätt trött i axlarna och så är man inte så smidig med han på magen. Precis som när man var gravid;) 
Babygymmet tvär vägrar han att ligga i ännu. Får se när han blir lite äldre. Finns ju mkt att utforska i det då han kan börja ta och greppa i saker:)

Ja så är Joel nu vid 2 månader! 
Kul att skriva ner då mitt minne är bra men kort;) jag har fått gå tillbaka i Albins bok och läsa när han gjorde si eller så flera gånger. Man glömmer ju så fort!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar