5 september 2013

6 dagar kvar!!

Graviditets vecka 40 nu idag då!!:) 39+0 och BF är 39+6. Det är på onsdag nästa vecka för mig dårå:)) 
Det börjar verkligen lida mot sitt slut nu!!

Okey det kan ju bli 2 veckor över men det tar jag en dag i taget sen då. Nu är det den 11 september man är insiktad på:) dumt igentligen då det endast är 5% av alla barn som föds på BF. Men det är ju kul att ha ett mål att sikta på:)


Dålig bild tagen i morse på väg ut till dagis. Ska försöka ta bättre "sista" bilder imorgon:))

Idag har jag umgåtts med ett gäng härliga mammor på gränby medans Albin var på dagis. Eller ett gäng blivande mammor kanske man ska säga:) 
Många magar var det och endast en liten nyfödding, 10 dagar gammal. Man läängtar ju inte alls mera när man får se en sån liten. 3100 g vägde hon endast oxå... Så liten!! 
En sån liten lär man ju inte ens få nyfödd! Haha

Denna vecka har Albin inte sovit alls på dagis. Vilket har resulterat i lååånga eftermiddagar/kvällar... Stubinen har varit kort och det är tjaffs konstant. Jag blir så less emellan åt. Allt är en kamp just nu, och då är det inte bara när han är övertrött... Älskade trotsålder! Eeee...
Igår och idag somnade han dock på två röda efter lampan släcktes efter bokläsningen. Och det är ju underbart! Men kampen innan är ju hemsk... Hoppa över eftermiddagsluren nån gång verkar funka men inte varje dag!
Vet inte hur ja ska göra. De kan ju inte tvinga han och sova på dagis lixom.

Nä nu kom sambon hem, äntligen! Mycket sena kvällar blir det nu för att jobba ihop lite inför lillebrors ankomst. Om det nu går vill säga... En anställd kapade typ fingret igår och de andra inte så taggade... Ibland undrar jag hur R orkar! Tajmingen är väll inte perfekt för bebis att komma igentligen. Bara bra att han stannar tiden ut och + på grund av det. 
Mycket tankar hur allt ska funka är det nu!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar