3 juli 2013

Nöjd!

Tillbringade hela dagen med svärmor igår. Det blev shopping, lunch, fika, middag och fotografering av hennes smycken till webb-shopen. Mkt trevlig dag!!:)

Resultatet av shoppingen blev det här;
Nu är äntligen en sak till avprickad på listan att-göra-innan-bebis-kommer:) Jag blev riktigt nöjd med skötbordet och dess förvaring! Hyllorna ska bli vita bara så är det helt klart:)
Visste ni btw att Ikea slutat sälja sina skötbäddar...? De innehåller tydligen nå gift. Var jätte svårt att få tag i en skötbädd i hyffsat pris, det var ju slutsålt på de flesta ställen då Ikeas inte finns längre. Aja då vet ni det iaf, haha.

Idag hängde vi i Wik med vännerna Frida och Ralf. Var super mysigt! Förutom orm jäkeln som gosat in sig i Fridas filt (!!!) äckliga djur!! Var precis när vi skulle packa ihop så det var ju tur. Fy! 
Så fort solen gick i moln blev det kyligt oxå. Hoppas på flera soliga dagar i sommar så vi kan göra om det igen:)

Till middagen fick vi bästa Anna på besök. Robin jobbar sent hela veckan så det var kul med sällskap på kvällsingen:) 
Imorgon måste vi handla för det blev verkligen tömning av kylen till den middagen... Fattar inte! Tycker jag handlar mat jämnt! Märks att vi har sommarlov och är hemma mkt mera:)

Imorgon vet ja inte va vi ska hitta på förutom handling. Är sugen på att åka till Leos Lekland snart. Eller bara åka in till Stadsparken och leka. Får se hur vädret blir imorgon:)

Nä nu är det läggdags av min lilla prins❤

Magen såg så rolig ut idag när vi kom hem från Wik, snacka om snee!

Igår var vi till bm me. Och vi följer mitten kurvan exakt. Jag fick ett sf-mått på 28 cm. Litens hjärta slog med 140 slag per minut. Blodvärdet var toppen me! Gravid me Albin fick jag äta dubbeldos med järntabletter denna vecka. Skönt att man slipper det denna gång:) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar