12 april 2013

Vecka 19

Ja igår traskade vi in i vecka 19 då:) nästan 46 % av graviditeten är gjord och är i 5 graviditetsmånaden, har jag läst mig till;)

Magen mäter 87 cm och 3 kg viktuppgång

Jag mår jätte bra! Är inte lika trött och kissnödig som tidigare veckor. Slipper gå upp på natten och kissa, vilket är super skönt! Men det vänder väll om några veckor igen;) Man känner livmodern som en boll mellan blygbenet och naveln. Igår kväll kände jag små sparkar även utan på magen. När Robin skulle känna så hände det såklart inget, som vanligt haha. En liten blygis där inne!
På måndag är det rutinultraljudet då! Ska bli super spännande. Vi har bestämt oss för att fråga iaf om de kan se könet. Inte för att det spelar någon som helst roll vad det är men kul att veta ändå. Robin ville mest den här gången så då fick det bli så:) Men som sagt vi är nästan bergsäkra på att det är en pojke till! Såklart det vore kul med en av varje men det blir vad det blir:) ett tjejnamn har vi nästan spikat, värre med killnamnen... Så av den anledningen vore det oxå roligt med en tjej, haha. Tur man har tid på sig iaf att komma på ett killnamn!

Denna veckas magbild;












1 kommentar:

  1. Haha vad sött! Dom har ju blivit så stora, alla våra pluttisar :) roligt när dom känner igen varann på kort! Ja visst är det den köksoffan, blev riktigt snyggt! Så kul att måla om möbler, mer vitt blir det �� hehe

    SvaraRadera