18 november 2014

Roligare saker finns

Å vad less ja blir på detta pusslande! Föräldradagarna på Joel börjar ta slut. Räkna räkna hur mycket måste ja ta ut denna månad för att klara ekonomiskt, hur mkt dagar till nästa kommande månad/er är det kvar. Hur mkt lön lyckas ja få ihop från jobbet. Kommer ja få igenom havandeskapsledigheten?  Om inte hur ska vi lyckas få de gå runt då?! Dagis Joel? Jobb för mig i 3 månader innan bebis kommer? Vem ska ha barnen när ja jobbar? När ja jobbar helger nu +Robin, pussel med barnen då me... Oxå kommer jul och dess alla utgifter oxå... Alltså matt ja blir!! Det suger att vara vuxen, föräldraledig, husägare o.s.v
Fast lycklig är jag ändå över det vi har:) och man får väll tänka att vi har det bra än om man jämnför med många andra... Men jag kan bli tokig på att tänka på allt iaf fall!!

Nä man skulle ha skaffat sig en rik karln så man kunde vara hemmafru, haha. Inte en egenföretagare;) Eller kanske ha utbildas sig själv så man fick ett topp jobb. Inte undersköterska i vården... Aaaja som sagt vem hade sagt vi vore lyckligare då?:)

Helgen som var var riktigt toppen iaf (för att skriva om nå roligare). I fredags hade vi middag här hemma för goa vänner. Lisa, Martin & Anna, Henke. Det vart lite tapas till förrätt. Jag kom me i en kampanj för zetas italienska tapas i buzzador, så vi testade på det!:) Var jätte gott. Sen gjorde ja pulled pork, som ja bakade eget pitabröd till. Och lite olika röror, sallader och våran favorit picklad rödlök!. Efterrätt gjorde ja saffranspannacotta med hallonsås:) Blev faktiskt lyckat om ja får skryta lite hehe. I lördags så grillade vi korv vid Hagbyplan med de som Robin dragit ihop till jaktlag. Sen på kvällen svirade ja om för Wallmans på saluhallen med jobbet. Fast vi alla blev riktigt besvikna på det... Det var så kul och bra förra året men i år sög det verkligen. Dåligt uppträdande, kass mat och så fick vi sitta längst bort från scenen så man knappt såg nått på fällstolar... Men som alltid är det kul att träffa kollegorna utanför jobbet så det var bästa me kvällen. Ja höll mig på "tjockis" hörnan av bordet så nå värst party blev det ju inte;)
I söndags bakade ja lussebullar och sen hängde vi hos svärisarna efter lunchen och hela eftermiddagen. Ingela var till Ullared i veckan som var så vi blev bortskämda me fina saker hon shoppat:) Albin fick en legobyggsats som han byggt och lekt me konstant sen i söndags. Så våra julklappar ja har köpt åt honom läär gå hem, kul!

Nä nu ska ja dra och hämta stora killen från dagis! Vi har ju utökat från kl 14 till 15 nu och det är verkligen kanon!

Hej!



1 kommentar:

  1. Välkommen tillbaka till bloggvärlden. Läste att det blir en tredje pojk, män gör män eller hur var det? ;) . Du och jag är lite lika, redan börjat tänka över farmor/mormor-rollen... Hahaha!

    Ha de gott. Kram

    SvaraRadera