3 juli 2011

Loppis fynd

Tycker inte om blogger när det kommer till designen! Blogg.se var bättre och det var mkt finare där... Kan inte den där appen komma snart!
Sitter just nu me en sovandes son i famnen. Han slocknade om här efter maten:) Mysigt men herrugud vad tungt det börjar bli nu. Ingen liten bebis längre:)

Det var mysigt att gå på loppisen idag. Hittade 2 pocket böcker och en tröja till Albin. Synd ba att det var så nedrans kallt att gå där! Huvva! Kan inte det där ovädret som hänger i luften komma och spy ur sig så det kan bli fint väder igen!
 Köpte denna tröja för 10 kr! Löjligt billigt och den såg knappt använd ut. Ser ut som en skinjacka fast i vanligt tröj-tyg. Hur cool var den inte?:)
Ingela köpte en hel del saker hon me, som alltid... haha. Bland annat denna dress. Super söt me Tiger på ryggen me. Dock i storlek 80 så den var vi lägga undan ett tag.

Nu har vi fått börja me strl 68 till lillemannen. Han växer så det knakar! Men lite roligt, ett par byxor som han fortfrande använder är det 56 på... Det skiljer så himla mkt från plagg till plagg verkligen. Name it kläderna är dom i strl 68 vi börjat använda nu för de är lite mindre.

I kväll hade jag turen att bli bjuden på mat hos mamma och pappa. Hatar att laga mat när man ska äta själv!
Så nu ska jag packa ner denna lilla sovande mannen i vagnen och bege mig.
Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar